Telindus kantoor Oostende

Kantoren

Sector


Wij blinken niet alleen uit in het maken van leefruimtes, maar ook ik in het realiseren van comfortabele, productieve en aangename werkruimtes – kantoren dus.  Hierbij begeleiden wij de bouwheer in het volledige bouwproces, waarbij wij efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Daarom hechten wij veel belang aan het coördineren van technieken en het meedenken aan klimaatontwerp, wat in recente jaren steeds belangrijker geworden is. Op deze wijze zijn onze projecten voor klanten zoals Caterpillar en Telindus, realisaties geworden waar we trots op mogen zijn.


Woonst Miramar

Wonen

Sector


Bij Swinnen nv begrijpen we dat als we beslissen om een groot deel van ons leven ergens door te brengen, we zoeken naar een waardevolle plek waar het leven goed is: een plaats waar herinneringen ontstaan en de toekomst vorm krijgt. Daarom kiezen we in onze woonprojecten steeds voor kwaliteitsvolle & duurzame materialen en technieken, alsook strakke moderne designs. Zo creëren wij keer op keer wooncomfort dat de standaard ruim overstijgt! Onze affiniteit met projectontwikkeling zorgde ervoor dat ons portfolio aan woonprojectontwikkeling, in de laatste jaren dan ook sterk gegroeid is.


Industrie

Sector


Door onze flexibiliteit, punctualiteit  en grote aandacht voor veiligheid, is Swinnen nv vaste partner van verschillende bedrijven in de industriële en petrochemische sector. Voor hen voeren wij algemeen onderhoud en reparaties uit, alsook beton- en nieuwbouwwerken op sites met strenge veiligheidseisen (wij beschikken over een VCA** certificaat). Ons industrieel cliënteel bestaat uit grote spelers zoals, onder andere, Fluvius, Caterpillar, Ajinomoto Omnichem  en Total.


Publiek

Sector


Swinnen nv heeft ruime ervaring in de realisatie van verschillende soorten openbare werken. Principieel kiezen wij altijd voor publieke opdrachten met een wow-factor. Iconische projecten zoals de warmtecentrale van Nieuw Zuid in Antwerpen, het socio-cultureel ontmoetingscentrum COR in Beringen, en de Rechtbank van Koophandel in Turnhout, behoren tot ons portfolio.